Pionir u području tehnologije prijenosnih defibrilatora i monitora, Physio-Control nastavlja definirati standarde za rješenja u hitnoj medicinskoj skrbi.

Physio-Control je vodeće svjetsko društvo u području razvoja, proizvodnje, prodaje i servisiranja proizvoda za hitnu medicinsku skrb, kao i softverskih rješenja. Društvo je prije šezdeset godina otvorilo nove puteve tehnologijom defibrilacije te nastavlja dizajnirati i razvijati napredne alate za hitnu medicinsku skrb u bolničkoj i izvanbolničkoj primjeni. Njegovi LIFEPAKR defibrilatori nosili su se na vrh Mount Everesta te su lansirani u orbitu na Međunarodnu svemirsku postaju (ISS).

Danas se više od milijun jedinica koristi u sklopu opreme za spašavanje, u vozilima hitne pomoći i višenamjenskim bolničkim kolicima – štiteći na taj način tisuće zajednica širom svijeta.

Physio-Control zapošljava preko 1000 članova tima širom svijeta. Približno 700 od tih članova tima nalazi se u Redmondu, u saveznoj državi Washington, gdje je smješteno sjedište društva.

Stryker Physio Control

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.

This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.