Program forenzike obuhvaća distribuciju uređaja, potrošnog materijala i reagenasa za različite laboratorije kao što su forenzična patologija, tosikologija, antropologija i kriminalistika.

Specijalizirani smo za laboratorije forenzične DNA analize i molekularne antropologije.

Također Vam nudimo rješenja primjene mikroskopa za proučavanje biljnih i životinjskih tragova, usporedbu vlakana te forenzičke balistike. Korisnicima nudimo savjetovanje, tehničku podršku, aplikacijsku podršku, edukaciju i validaciju metoda.

Cleaver Scientific proizvođač je visokokvalitene i tehnički unaprijeđene opreme za elektroforezu s povoljnom cijenom na svjetskom tržištu. Asortiman proizvoda uključuje jedinice za DNA elektroforezu, elektroforezu proteina, electroblotter uređaje, opremu za zaštitu od zračenja te opremu za dokumentaciju gelova.
Eppendorf je vodeća life science tvrtka u razvoju i prodaji instrumenata, potrošnog materijala i usluga za rukovanje tekućinama, uzorcima i stanicama. Paleta proizvoda obuhvaća pipete i automatizirane sustave za pipetiranje, dispenzore, centrifuge, mješalice, spektrometere i opremu za umnažanje DNA...
Qiagen opslužuje više od 500.000 korisnika diljem svijeta koji traže uvid u građevne elemente života – DNA, RNA i proteine. Vodeći je proizvođač proizvoda za ekstrakciju, pročišćavanje i stabilizaciju DNA, RNA i proteina čak i iz najzahtjevnijih bioloških uzoraka.
Tvrtka Sarstedt djeluje internacionalno sa sjedištem u gradu Nümbrecht, Njemačka. Vodeći je proizvođač plastičnog potrošnog materijala osnovan 1961. godine. Široki asortiman proizvoda uključuje dijagnostičke sustave poput sustava za prikupljanje krvi, life science i laboratorijske proizvode...