Tvrka Sciex dio je Danaher obitelji te vodeći proizvođač u području masene spektrometrije više od 40 godina. Svojom revolucionarnom tehnologijom Sciex je pionir u kreiranju inovativnih rješenja u masenoj spektrometriji povezanoj s kapilarnom elektroforezom i tekućinskom kromatografijom. Stalna predanost inovacijama, značajna ulaganja u istraživanje i razvoj te suradnja s korisnicima diljem svijeta redefiniraju postignuća u znanstvenom svijetu.

Opsežan proizvodni program obuhvaća robusne masene spektrometre koji daju brzinu i osjetljivost koji osiguravaju najbolje rezultate te omogućavaju provođenje kvalitativnih i kvantitativnih analiza kroz niz rutinskih i složenih analitičkih procesa.

QTRAP tehnologija omogućava snažne radne procese pružajući deset jedinstvenih funkcija skeniranja za bolju identifikaciju i pouzdanu kvantifikaciju. Serija X500 QTOF predstavlja prve precizne masene sustave koji mogu dati kvalitativne i kvantitativne rezultate u jednom injektiranju dok zajedno sa SWATH Acquisition softverom podiže laboratorij na višu razinu bilo da se provodi rutinsko testiranje ili naprednije analize. Sciex Triple Quad maseni spektrometri revolucioniraju kvantifikaciju s većom osjetljivošću , brzinom i performansama, od spojeva male mase do spojeva velikih masa u pozitivnom ili negativnom polaritetu u samo jednom injektiranju.

SCIEX

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.

This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.